СОБА IONIC ПРОЧИСТУВАЧ на ВОЗДУХ (7.5 x 7 x 1.5 инчи, Црна)

СОБА IONIC ПРОЧИСТУВАЧ на ВОЗДУХ (7.5 x 7 x 1.5 инчи, Црна)

DEN 482.40

Достапност

Супериорен Јонизација ви помага да го исчистите Полен, А се Спори, Првут, Прашина, Грини, Вируси, Токсични Хемиски Гасови, Бактерии, Мириси, и Втора рака чад.За разлика од други јонизирачки зрачења единици, Ionic Прочистувач на Воздух ion emitter стимулира струење со празнење јони во брза, спирала вител движење.Всушност цртање воздушни загадувачи на воздухот во уредот, наместо да чека за да ги случајно помине во близина на единицата.Прочистувач на Воздух користи чуда на минијатурни технологија, за да ја имитираат природата јонизација процес во еден од повеќето компактни, ефикасен и економичен воздух purifiers на располагање.Доволно мала за да се користи во секоја соба, а сепак доволно моќно за да ја исчистите големи воздушни простори, Прочистувач на Воздухот е повеќе ефикасен од многу поголеми и поскапи единици.Кога на, поток од 3.4 трилиони јони во секунда е објавен во воздухот.Прочистувач на воздух е конструиран за да се ослободи од нив во еден вител шема со која се симулира природен струење на една соба.На негативно наелектризирани јони потоа се врзуваат за позитивните јони во прав, мувла спори, полен, чад, вируси, бактерии, гасови, мириси, и алергени.Откако во "off" циклус, овие честички врзани падне на прочистувач е пена колектор подлога или безопасно на подот, да биде отстранет кога ќе следната вакуум.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа