Фокс Трки Shox Суспензија Течност Злато, 20wt. T22238

Фокс Трки Shox Суспензија Течност Злато, 20wt. T22238

DEN 487.44

Достапност

20 WT.Злато Бања Масло може да се користи со ОДГОВАРА и O/C амортизерите касети.НИКОГАШ не треба да се користат во отворен бања вилушка апсорбери.Компатибилен со сите 34mm, 36mm, и 40mm ФОКС Ниска Триење стакло.Само компатибилни со најновата верзија на 32-милиметри ФОКС Ниска Триење стакло (803-00-944).Етикетата покажува специјално дека овие стакло се компатибилни со 20wt.Злато.Неодамна развиена Бања масло за употреба во повеќето Фокс предници.• 20 WT.Злато Бања Масло може да се користи со ОДГОВАРА и O/C амортизерите касети• НИКОГАШ не Треба да се користат во отворен бања вилушка апсорбери• Компатибилен со сите 34mm, 36mm, и 40mm ФОКС Ниска Триење стакло• Само компатибилни со најновата верзија на 32-милиметри ФОКС Ниска Триење стакло (803-00-944).Етикетата покажува специјално дека овие стакло се компатибилни со 20wt.Gold Brand : Fox Трки Shox.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа