Филм Stck, 6 во. W, 25 ft. L, 0.010 во. Т

Филм Stck, 6 во. W, 25 ft. L, 0.010 во. Т

DEN 2238.72

Достапност

Оперативен Темп.Опсег : -400 Степени до 500 Степени F, Влијанието Сила : 3 ft.-lb./sq.во., Должина На Толеранција : +/-0.500".Филм Акции, Пластични Групирање Филм Акции, Пластични Материјали PTFE, Пластични Дебелина 0.010 Во., Пластични Ширина 6 In., Пластични Должина 25 ft., Пластични Боја Бела, Макс.Темп. (F) 500, Мин.Темп. (F) -400, Стандардна Класификација, Дебелина На Толеранција Од +/-0.001 Во., Ширина На Толеранција Од +/-0.250 Во., Должина На Толеранција Од +/-0.500 Во., Оперативен Темп.Опсег -400 Степени до 500 Степени F, Затегнувачка Цврстина 1500 psi, Влијанието Сила 3 ft.-lb./sq.во., Стандарди АМС 3652, ASTM D 3308.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа