BC547 ДА-92 NPN Општа Намена Транзистори 45V 0.1 10 Пакет

BC547 ДА-92 NPN Општа Намена Транзистори 45V 0.1 10 Пакет

DEN 97.92

Достапност

Семејство : BC547 B.Тип : NPN.Категорија : Биполарно Мал Сигнал.Конфигурација : Единствен.Максимална Моќ Дисипација : 625m W.NPN ТРАНЗИСТОРСКИ ЗАСИЛУВАЧ Карактеристики : Должина-Emitter Напон : 45 VDC Колектор-База Напон : 50 VDC Emitter-База Напон : 6 VDC Континуирано Колекторска Струја : 100m A Вкупна моќ дисипација : 625m W 3-pin ДА-92 случај.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа