NoahArk 4 Пакети TN221 Компатибилен за Брат TN225 TN-221 TN-225 Тонер Кертриџ за ХЛ-3140CW ХЛ-3150CDN ХЛ-3170CDW ХЛ-3180CDW MFC-9130CW MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW DCP-9020 Печатач(B/C/M/Y)

NoahArk 4 Пакети TN221 Компатибилен за Брат TN225 TN-221 TN-225 Тонер Кертриџ за ХЛ-3140CW ХЛ-3150CDN ХЛ-3170CDW

DEN 1151.52

Достапност

Се користи во : Брат ХЛ-3140 CW ХЛ-3150 CDN ХЛ-3170 CDW ХЛ-3180 CDW MFC-9130 CW MFC-9140 CDN MFC-9330 CDW MFC-9340 CDW DCP-9020 CDN Печатач.Принос Страница : Црна TN221 до 2,500 страници, Цијан/ Жолта/ Магента до 2,200 страници @ A4 5% покриеност (Буква/ А4).Висок Принос Компатибилен Тонер Кертриџ Замена за Брат TN221(1 Црно, 1 Цијан, 1 Магента, 1 Жолта).Доставени брзо.Силна пакет, се избегнува да се оштети.Лесна инсталација, јасна и конзистентна печати перформанси и 100% квалитетот за тестирање, да се бори за задоволство.За било какви прашања ќе се одговори во рок од 24 часа.Запечатени dustproof пластична кеса.Shockproof airbag.Засилен пакување кутија.Брановидни кутија.Брат ХЛ Печатач Серија : Брат ХЛ-3140 CW & Брат ХЛ-3150 CDN & Брат ХЛ-3170 CDW & Брат ХЛ-3180 CDW.Брат MFC Печатач Серија : Брат MFC-9130 CW Печатач & Брат MFC-9140 CDN Печатач & Брат MFC-9330 CDW Печатач & Брат MFC-9340 CDW Печатач.Брат DCP Печатач Серија : Брат DCP-9020 CDN Печатач.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа