BUCLA 350PCS Злато Пластични Плочи Со Еднократна употреба Пластични Сребрениот&Рака Салфети - Злато Пластични Dinnerware Со Злато Rim Вклучуваат 100 Плочи/ 50 Предници/ 50 Ножеви/ 5

BUCLA 350PCS Злато Пластични Плочи Со Еднократна употреба Пластични Сребрениот&Рака Салфети - Злато Пластични

DEN 2015.76

Достапност

Ние користиме високо квалитетни и безбедни суровини, така што нашите плочи, прибор за јадење и чаши може да се користи не само еднаш, туку повеќе пати.Во исто време, тие се доволно силни за да носи храна, Погоден за свадби и сите страни со сите теми на пролетта и летото.Во исто време, тие се доволно силни за да носи храна, Погоден за свадби и сите страни со сите теми на пролетта и летото.Висок Квалитет На -.Safe суровини и не содржат токсични или штетни хемикалии, нека ти се чувствуваат слободни да го користите.Ние користиме високо квалитетни и безбедни суровини, така што нашите плочи, прибор за јадење и чаши може да се користи не само еднаш, туку повеќе пати.Обновливи -.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа