PowerCoil 3500-TB2 Танг Пауза Алатка x М2.2.UNC ЗАВРШЕТОЦИ СО 2G

PowerCoil 3500-TB2 Танг Пауза Алатка x М2.2.UNC ЗАВРШЕТОЦИ СО 2G

DEN 289.20

Достапност

Се користи за отстранување на династијата од Power Coil жица thead влошки.Едноставно внесете го удар крајот на алатката во помали дијаметар на инсталираните вметнете додека удар лице е одмор на танг.Држете го алатка цврсто и да упатат остар чекан удар на крајот на алатката и танг ќе се скрши чисто исклучите вметнување на рецка.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа