НИ Гради 01187 Надвор од Цевка Четка, 3/4 Инчи

НИ Гради 01187 Надвор од Цевка Четка, 3/4 Инчи

DEN 222.24

Достапност

Чисти надвор од цевки на нечистотија и остатоци.Подготви зглобовите за лемење и да се направи идеален батеријата пост средства за чистење.Жица влакната.Од Производителот Надвор од цевка четка 3/4-Инчен идеален за чистење на корозија од терминали и слични цилиндрични форми.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа