Проклетството на Сино Обврзници - Commodore 64

Проклетството на Сино Обврзници - Commodore 64

DEN 1713.60

Достапност

Возбудлива продолжение на БАЗЕН НА ЗРАЧЕЊА.Пораз на злото членови на Новиот Сојуз и слободни вашите ликови од Проклетството на Сино Обврзници.Со текот на 24 нови високо-ниво магии, вклучувајќи : ги Отфрли Злото, Пламен Штрајк, да се Подигне Мртвите, Мраз Бура, Cloudkill, и Feeblemind.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа