037779 - Опис : Замена на Игли, Varian Шприц; 53 mm Долга, 23g, од Страна на Дупката, N10-VA8100H-0.63 - Додатоци - Секоја

037779 - Опис : Замена на Игли, Varian Шприц; 53 mm Долга, 23g, од Страна на Дупката, N10-VA8100H-0.63 - Додатоци

DEN 604.80

Достапност

Опис : Замена на Игли, Varian Шприц; 53 mm долга, 23g, од Страна на Дупката, N10-VA8100 H-0.63. Добавувачот Нема. : 037779. 037779 - Опис : Замена на Игли, Varian Шприц; 53 mm Долга, 23g, од Страна на Дупката, N10-VA8100 H-0.63 - Додатоци - Секој.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа