Сон Шафран, Премија Сите-Црвен Шафран Зачини за Готвење, 20 Грама на Природни Авганистан Шафран Теми, Одделение А+ Супер Nagin Шафран Користи за персискиот Чај, Paella, Риж?

Сон Шафран, Премија Сите-Црвен Шафран Зачини за Готвење, 20 Грама на Природни Авганистан Шафран Теми,

DEN 2159.76

Достапност

71 мл) на 100% природни Супер Negin Сите-Црвен Шафран да уживаат со сите членови на вашето семејство и во многу рецепти за неколку месеци!Земете го сега!.Ова е целосно чисто и безбедно zafran е ослободени од алергени или хемиски реакции!.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа