Чудо 7 Свила Остави во Магла

Чудо 7 Свила Остави во Магла

DEN 300.00

Достапност

Ја враќа влагата.Боја protectant.Detangles и омекнува косата.Влажност заштитник.Додава свилен сјај.Чудо 7 Свила Остави во Магла е лесен остави во свилен средството за смекнување на косата која ја храни, хидрира и ја заштитува за здрава ревитализираат коса.Ја враќа Влагата Боја Protectant Detangles и Омекнува Косата Frizz и Влажност Заштитник Не се изгради додава Свилен Сјај Чудо 7 Свила Остави Во Магла враќа од суштинско значење влага и хранливи материи за да се преобразува сува, оштетена коса.Обезбедува длабока хидратација во косата окното за да се намали кршење.Ја штити косата од frizz и влажност.Обезбедува непречено cuticle со свилен сјај и физичко тело.Detangles и омекнува косата без тежина губење на долу.Ја заштитува бојата-третирана коса против бледнее и оксидација.Кумулативни негување и јакнење на бенефиции со редовна употреба.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа