Shiwaki 2X Водоотпорен договорот за слободна трговија се Префрлите 2X1 DiSEqC Сателитска Антена за слободна трговија Приемник LNB LNBF

Shiwaki 2X Водоотпорен договорот за слободна трговија се Префрлите 2X1 DiSEqC Сателитска Антена за слободна

DEN 230.88

Достапност

Високо квалитетни алуминиумски материјал со никел-позлатен, одлична чип и професионална програма, компатибилни со повеќе видови на сателитски приемник.Di SEq C 2.0 , поддршка на "мирување" команди.Му овозможува на корисникот за да го поврзете до 2 сателитска извори (LNBF) и ги комбинираат сигнал во една коаксијален кабел, и да ги поврзете со еден сателитски приемник.Изберете една од две сателитски сигнали преку Di SEq C команди доставени од сателитски приемник.Можат да работат нормално на отворено под unsheltered околност, наменета за внатрешна или надворешна употреба.Опис : - Високо квалитетни алуминиумски материјал со никел-позлатен, одлична чип andprofessional програма, компатибилни со повеќе видови на сателитски приемник - Allowsthe корисникот за да го поврзете до 2 сателитска извори (LNBF) и комбинираат thesignal во една коаксијален кабел, и да ги поврзете на singlesatellite приемник - Одберете една од двете сателитските сигнали преку Di SEq C команди доставени од сателитски приемник - Di SEq C 2.0 , поддршка на "мирување" commands - Можат да работат нормално на отворено под unsheltered околност, наменета за внатрешна или надворешна use Specification : - Фреквенциски Опсег : 950-2400(MHz) - Вметнување на Косата : 3(d B) - Изолација : 20(d B) - се Вратите на Тежината : 8(d B) - Нормален Работен Напон : 12-20(V) - DC Потрошувачка на Енергија : 10(m A) - DC Max Моќ на Додавање : 500(m A) - Отпорност(сите порти) : 75(Ω) - Префрлување Сигнал : Di SEq C 1.0、2.0 - Конектори : "F"тип female Package Вклучува : 2 парче 2x1 Di SEq C Switch.


Параметрите на стоката

- Frequency Range:
950-2400(MHz)
- Insertion Loss:
3(dB)
- Isolation:
20(dB)
- Return Loss:
8(dB)
- Normal Working Voltage:
12-20(V)
- DC Power Consumption:
10(mA)
- DC Max Power Passing:
500(mA)
- Impedance(all ports):
75(Ω)
- Switching Signal :
DiSEqC 1.0、2.0
- Connectors:
“F”type female
Package Includes:
2 piece 2x1 DiSEqC Switch :

Подобро ви се допаѓа