SINGCALL Безжична Ресторан Услугата Повик Систем,за Кино Паб Кафе,Три-Копчето Пејџер, Услугата Сметка на Откажи, Пакување од 10 Пејџери и 1 Приемник

SINGCALL Безжична Ресторан Услугата Повик Систем,за Кино Паб Кафе,Три-Копчето Пејџер, Услугата Сметка на Откажи,

DEN 5279.76

Достапност

Анти-температурата и влажноста на воздухот се менува.Материјал : PC Површина : Полирање , Спреј сликарство, Мрзнување Копче за : PC .Нето тежина 1.Фреквенција : 433.За известување на келнери или други луѓе.Англиски писмо почетокот се прикаже : A,B,C,D,E,F,H,P,L,J.Надворешниот материјал : ABS . Англиски писмо почетокот се прикаже : A,B,C,D,E,F,H,P,L,J.Брза музика должина : 01-15 видови (една фигура значи две секунди,30 секунди max) .


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа