10-24X2 1/2 Палецот Завртка Обичен Целосно Тема Цинк (Пакет Количина 1,000) П.Н.Е.-1040T од Shorpioen

10-24X2 1/2 Палецот Завртка Обичен Целосно Тема Цинк (Пакет Количина 1,000) П.Н.Е.-1040T од Shorpioen

DEN 17781.60

Достапност

За употреба во апликации каде fastener често се прилагоди и каде затегнување на моторот е поголема од онаа што се постигнува со прст притисок не е потребна.Рамо-моделот им овозможува на главата на завртката седиштето флеш против парење површината и помага да се избегнат над-затегнување на fastener која може да резултира во одзеде парење теми.Челик : Комерцијален квалитет јаглероден челик.Нерѓосувачки : 18-8 Нерѓосувачки.СЛИКИТЕ СЕ НА ПРЕТСТАВНИК НА ОБЈЕКТОТ, НО НЕ НА ВИСТИНСКИОТ ОБЈЕКТ.Производ димензии, заврши, раководител ознаки, нишка должина, печат форма или фалсификување форма, итн., може да се разликуваат од тие на сликата.Производите се гарантира да се исполнат спецификациите на кои тие се произведени.Спецификации овозможи tolerances во димензии и форма, која може да варира од многу многу.За употреба во апликации каде fastener често се прилагоди и каде затегнување на моторот е поголема од онаа што се постигнува со прст притисок не е потребна.Рамо-моделот им овозможува на главата на завртката седиштето флеш против парење површината и помага да се избегнат над-затегнување на fastener која може да резултира во одзеде парење теми.Челик : Комерцијален квалитет јаглероден челик.Нерѓосувачки : 18-8 Нерѓосувачки.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа