Lovejoy 69790443580 HERCUFLEX FX Серија 43580 FX 4.5 E Челик Цврсти Центар, Должина Преку Понесе 134.9 мм, 170 мм Понесе, 230.9 mm OD, 40 мм х 9.4 mm Keyway

Lovejoy 69790443580 HERCUFLEX FX Серија 43580 FX 4.5 E Челик Цврсти Центар, Должина Преку Понесе 134.9 мм,

DEN 1478.40

Достапност

Совршеност понесе и вртежен момент капацитет. 1.5° на неусогласеност на опрема мрежа.Подобрена fastener отпорност на корозија.Напредни печат дизајн интензивирање на загадување на отпор.На Hercuflex спојка е зголемен номинален вртежен момент, поголеми максимална понесе големина и подолг живот.Тоа е заменлива со стандардни AGMA страната интерфејс.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа