Тревис Kelce Autographed Канзас Сити Шефови Брзина Мини Шлем БАС

Тревис Kelce Autographed Канзас Сити Шефови Брзина Мини Шлем БАС

DEN 482.40

Достапност

Денвер Autographs има широк избор на Autographs од сите спортови.Бројот во листата насловот е само инвентар sku за нашата евиденција и не е проверка број.Објектот на сликата е акции слика освен ако не е поинаку наведено.Ова е Канзас Сити Шефови брзина мини шлем што беше лично autographed од Тревис Kelce.Вклучува сертификат за автентичност од Beckett Автентикација Services (BAS) и Денвер Autographs.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа