WTW 2CA102 ProfiLine Еден Параметар Преносни Спроводливост Метар 3110 Сет со TetraCon 325-3

WTW 2CA102 ProfiLine Еден Параметар Преносни Спроводливост Метар 3110 Сет со TetraCon 325-3

DEN 823.20

Достапност

Лесен-за-работа, стабилна спроводливост преносни метар со голем LCD дисплеј за рутински областа апликациите со користење на 2 - и 4-electrode клетки.Вклучува единствен инструмент, краток упатството, CD-ROM-от и батерии.Преносни WTW profi Line метар серија се достапни во три (3) серија верзии, 3110/3205-основни серија, 3210-professional серија и 3310-напредно серија, секој со различни ниво на софистицираност за независно мерење на p H, спроводливост, или растворен кислород.Сите верзии имаат стабилна домување со IP 66/67 заштита, голем графички приказ за одлична читливост, сензор статус индикатор за информирање на корисници кои сензори треба или ре-калибрација или замена, и авто-прочитајте функција која "брави-во" читање за прецизни мерења.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа