1000' FT CAT5E Кабел FTP Цврст Меч Фолија Оклопна AWG 24 Сини Високи Перформанси 350 MHz ЦМР Ethernet Мрежа на Податоци 4 Пар УЛ Наведени Категорија 5 Компјутер Линија

1000' FT CAT5E Кабел FTP Цврст Меч Фолија Оклопна AWG 24 Сини Високи Перформанси 350 MHz ЦМР Ethernet Мрежа

DEN 3941.52

Достапност

Категорија 5e, 4 извртени пар, 350 MHz, FTP 24 колосек, 1,000' ft внатрешна комуникација кабел.Сина Изолирани ПВЦ јакна, цврст меч диригент.За високи перформанси дата конекција со интернет или мрежа.ОВЖС/МИНЛИВ ИСХЕМИЧЕН НАПАД/БИРОТО.УЛ Наведени (E129760).Лесно Се Хранат Кутија.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа