ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ВРКОЛАК ВО ДЕВОЈКИТЕ ДОМ-1963-ХОРОР-ЛОБИ КАРТИЧКА-CGC 9.2-VF/NM 9.2

ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ВРКОЛАК ВО ДЕВОЈКИТЕ ДОМ-1963-ХОРОР-ЛОБИ КАРТИЧКА-CGC 9.2-VF/NM 9.2

DEN 2550.00

Достапност

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Оваа картичка е стручно се оценети од страна на CGC и е запечатена во заштитен носителот со единствен бар код/реден број, одделение, и релевантни информации за филм и картичка.CGC категоризирани лоби картички се идеални за собирачи и инвеститори кои сакаат професионално да обезбедува материјални и кои сакаат безбеден начин за чување и прикажување на нивните инвестиции.За повеќе информации за оценување на процесот проверете CGC веб-сајт.Оваа картичка е категоризирани 9.2 VF/NM Ова ќе биде преполна да го издржат злоупотреба и ќе бидат испратени до вас преку Приоритет Пошта во сад.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа