XX Garolite Лист - 1-1/4 Дебела x 6 Широк x 6 Долго

XX Garolite Лист - 1-1/4 Дебела x 6 Широк x 6 Долго

DEN 962.16

Достапност

Материјал : Garolite XX; Одделение : Стандард; Поддршка Тип : Обична; Облик : Лист.Дебелина : 1-1/4"; Толеранција На Дебелината : (-0.05" - +0.05"); Ширина : 6"; Ширина Толеранција : (-0.25" - +0.25"); Должина : 6"; Должина Толеранција : (-0.25" - +0.25").Боја : Кафена; Јасност : Нетранспарентно; Затегнувачка Цврстина : 15,000 psi; Влијание Сила Оценка : Одличен.Влијанието на Сила : 0.6 ft.-кг./во.; Влијанието на Сила Оценка : Сиромашните; Коефициент на Триење : Не се Оценети; Триење Оценка : Не се Оценети; Апсорпција на Вода : 0.0125; Апсорпција на Вода Оценка : Сиромашните.Цврстина : Rockwell M110; Густина : 0.049 кг / cu.во.; Температурата Опсег : 250° С; Спецификации се Сретна : УЛ 94 ПОЛУПАНСИОН.Хартија ламинирани со фенолни смоли.XX има умерена сила и добро Electrically Изолациони својства.Овој Производ е Произведен во Кина.Дебелина : 1-1/4"; Толеранција На Дебелината : (-0.05" - +0.05"); Ширина : 6"; Ширина Толеранција : (-0.25" - +0.25"); Должина : 6"; Должина Толеранција : (-0.25" - +0.25").Боја : Кафена; Јасност : Нетранспарентно; Затегнувачка Цврстина : 15,000 psi; Влијание Сила Оценка : Одличен.Влијанието на Сила : 0.6 ft.-кг./во.; Влијанието на Сила Оценка : Сиромашните; Коефициент на Триење : Не се Оценети; Триење Оценка : Не се Оценети; Апсорпција на Вода : 0.0125; Апсорпција на Вода Оценка : Сиромашните.Цврстина : Rockwell M110; Густина : 0.049 кг / cu.во.; Температурата Опсег : 250° С; Спецификации се Сретна : УЛ 94 ПОЛУПАНСИОН.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа