Vee Навистина 1400-RSM10C10C Reticle Скала, 10 мм, 100 Поделби (0.1 mm), 10x Окуларот, 18 мм Окуларот Поле на Гледање, за 1400 Е, 1100AmL и 1100Amh Е Микроскопа

Vee Навистина 1400-RSM10C10C Reticle Скала, 10 мм, 100 Поделби (0.1 mm), 10x Окуларот, 18 мм Окуларот Поле

DEN 5172.24

Достапност

10 mm Reticle, 100 Поделби (0.1 mm). 10 X Окуларот. 18 мм Окуларот Поле на Гледање.Користење со Претходница 1400 е, 1100 AML и 1100 AMH е Серија Микроскопа.Скала Reticle. 10 mm Reticle, 100 Поделби (0.1 mm). 10 X Окуларот. 18 мм Окуларот Поле на Гледање.Користење со Претходница 1400 е, 1100 AML и 1100 AMH е Серија Микроскопа.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа