ТИГАР ШУМАТА ПОТПИШАН & ВПИШАНИ 2013 ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ за ОСИГУРУВАЊЕ на ОТВОРЕН 3-ТО КОЛО СТЕНФОРД НАЈК ПОЛО = 1 на 1

ТИГАР ШУМАТА ПОТПИШАН & ВПИШАНИ 2013 ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ за ОСИГУРУВАЊЕ на ОТВОРЕН 3-ТО КОЛО СТЕНФОРД НАЈК ПОЛО =

DEN 355.20

Достапност

Тигар на Шумата е на сите времиња лидер во PGA турнир победи и вториот во големи победи со (14).Шумата обично се базира на најголемите галерија на гледачите, кога играте во турнир.Тигар носеше оваа бела Стенфорд Поло во текот на 3-ти круг на Земјоделците за Осигурување на Отворен на 27 јануари, 2013 година. Шумата е впишан оваа поло "Оди на Стенфорд, 1/27/13, Р3 Земјоделците за Осигурување се Отвори".Следниот ден, Тигар го освои својот 75th PGA турнир.Оваа исклучително ретка Стенфорд Најк поло е оригинален и автентичен како турнир носи со Тигар Шумата и беше законски набавени директно од Тигар Шумата.Горната Палуба Проверено гарантира веродостојноста на Тигар е потпис и натпис на ова поло преку своите Пет-Чекор Автентикација Процес.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа