Рајт Алатка 3432 Обновување Комплет за 3430 и 3440

Рајт Алатка 3432 Обновување Комплет за 3430 и 3440

DEN 646.80

Достапност

Рајт се Вози презема целосна предност на advanced CAD/CAM технологија.Подобрување на вртежен момент оптоварување способности на секој fastener.Стресот е дистрибуиран преку многу поголема површина.Левериџот е подобрена, елиминирање на заокружување и зголемување на силата.Алатка за fastener контактната област е десет пати поголема отколку кај конвенционалниот дизајн.Од 1927 година, на Рајт Алатка Компанија има произведени со врвен квалитет страна алатки.Употребата на Рајт од Легиран Челик, прецизност топлина лекување и напредни производствени техники резултати во производи на долг живот, цврстина и цврстина.Сите Рајт Алатка производи се дизајнирани да ги исполнуваат или надминуваат важечките ASME Стандарди за секоја одредена алатка.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа