Хлороводородна Киселина (muriatic Киселина Редовни Тип) (4.5 Литри, 35% се Концентрира)

Хлороводородна Киселина (muriatic Киселина Редовни Тип) (4.5 Литри, 35% се Концентрира)

DEN 3120.00

Достапност

солна киселина.muriatic киселина.базен киселина.Muriatic Киселина / хлороводородна Киселина 25%-35% хлороводородна киселина има силен мирис, агресивна киселина гасови, кои треба безбедност очила, маски, ракавици и вентилација ПРОИЗВОД НАГЛАСИ КОРИСТИ Киселина почиста.descaler.PH бафер во базен рѓа смена.вар почиста.скала смена.исцедете поотворени.разменувач на топлина, почисто.кулер почиста.достапни во 16 оз, 32, 64 и 128 оз нашиот производ се добива со ОН одобрени од пакување , запечатени и се одликува со поли bads.димензии се : - пластични HDPE : 16 оз, 32 оз, 64 оз, 128 оз, 4.5 литри.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа