Witt Индустрии 32GC01-SC Челик 32 Литри Гео Коцка за Рециклирање на Сад, Круг Отворање, Легенда Лименки, Квадрат, 15 Ширина x 15 Длабочина x 32 Висина, Скарлет Црвена

Witt Индустрии 32GC01-SC Челик 32 Литри Гео Коцка за Рециклирање на Сад, Круг Отворање, Легенда Лименки, Квадрат,

DEN 6610.80

Достапност

Корисно во одделување на отпадот од рециклирање на јавни места.Простор ефикасна receptacle за рециклирање.Се меша и натпревар Geocube за уникатни комбинации.Круг отворање на капакот за лименки и шишиња.Мерки 15" должина од 15" ширина од 32" висина.Корисно во одделување на отпадот од рециклирање на јавни места.Простор ефикасна receptacle за рециклирање.Се меша и натпревар Гео коцка за уникатни комбинации.Круг отворање на капакот за лименки и шишиња.Компактен и оган безбедно челична конструкција.Вид рециклирање лесно.Атрактивни, функционални избор за аеродроми, трговски центри, auditoriums, или како дел на секоја организација е рециклирање програма.Скарлет Црвена боја.Мерки 15" должина од 15" ширина од 32" висина.За внатрешна употреба.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа