Muigiwi Замена USB Интерфејс за Пренос на Податоци Кабел Кабелот Компатибилен со PowerShot EOS dslr фото Апарати и Camcorders

Muigiwi Замена USB Интерфејс за Пренос на Податоци Кабел Кабелот Компатибилен со PowerShot EOS dslr фото Апарати

DEN 132.72

Достапност

Користете го овој датум sync кабел за да даунлоадирате слики од Canon Power Shot камери во USB портот на вашиот компјутер.Напомена : Ова НЕ е компатибилен со Power Shot G7 X Mark II, G9 X, G9 X Mark II, SX620 ХС, SX720 ХС, SX730 ХС, EOS M5, EOS M6.Карактеристики : High Speed USB 2.Компатибилен со : Power Shot S400 330 ХС, 340 ХС, 350 ХС, 360 ХС, 500 ХС, 510 ХС, 520 ХС, 530 ХС, SD10, SD100, SD110, SD1100 Е, SD1200 Е, SD1300 Е, SD1400 Е, SD20, SD200, SD30, SD300, SD3500 Е, SD40, SD400, SD4000 Е, SD430, SD450, SD4500 Е ХС, SD500, SD550, SD600, EOS 5 D, EOS 5 D Mark II, 5 D Mark III, 10 D, 20 D, 30 D, 40 D, 50 D, 60 D, 6 D, 6 D Mark II, 7 D, 70 D, 77 D, 80 D, D30, D60, Digital Rebel, M, M10, БУНТОВНИК SL1 100 D, SL2 200 D, T1i 500 D, T2i 550 D, Т3 1100 D, T3i 600 D, T4i 650 D, T5 1200 D, T5i 700 D.Mac & Компатибилен КОМПЈУТЕР.ZR80mc, ZR85mc, ZR90mc.Видео камера компатибилност : ZR45mc, ZR50mc, ZR65mc, ZR70mc.Ве молиме контактирајте со продавачот ако вашата камера на Canon модел е што не се наведени погоре.Фолија & плетенка оклопна помага да се намали EMI/RFI пречки што ќе се обезбеди висока-брзина, без грешки, корупцијата-бесплатен трансфер на податоци.Ова го заменува Канон Интерфејс Кабел IFC-400 PCU, IFC-300 PCU и ИФЦ-200 PCU.0 USB Кабел A машки конектор за USB Мини Б машки конектор стапки на Пренос до 480 Mbps во зависност од USB верзија.Компатибилен со : EOS Бунтовнички Серија T6 1300 D, T6i EOS750 D, T6s 760 D, T7i 700 D, XSi, XT, XTi, EOS 1 D , EOS 1 D Mark II, 1 D Mark II N, EOS 1 D Mark III, EOS 1 D Mark IV, EOS 1 D C, EOS 1 Ds, EOS 1 Ds Mark II, EOS 1 Ds Mark III, и повеќе. Компатибилен со : Power Shot S400, S45, S5 Е, s50 на унодц, S500, S500, S60, S70, S80, S90, S95, SX1 Е, SX10 Е, SX 100 Е, SX130 Е, SX150 Е, SX160 Е, SX170 Е, SX20 Е, SX200 Е, SX210 Е, SX230 ХС, SX260 ХС, SX270 ХС, SX280 ХС, SX30 Е, SX40 ХС, SX400 Е, SX410 Е, SX420 Е, SX50 ХС, SX500 Е, SX510 ХС, SX520 ХС, SX530 ХС, SX540 ХС, SX60 ХС, SX600 ХС, SX610 ХС, SX700 ХС, SX710 ХС.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа