8EA Премиум Замена на Водата на Филтерот за 1 Година во Собата за JM Глобалната : JMS-1011/JMP-3011POX/JMR-M1011L/JMR-3011/JMS-2011/JMS-4011POX/JMR-2011POX - 1 micron

8EA Премиум Замена на Водата на Филтерот за 1 Година во Собата за JM Глобалната : JMS-1011/JMP-3011POX/JMR-M1011L/JMR-3011/JMS-2011/JMS-4011POX/JMR-2011POX

DEN 3336.00

Достапност

1 филтер за 4 ЕА : Слоевита Филтер 4 EA (3-4 месеци) ги отстранува парична казна нечистотии од 1 micron вклучувајќи рѓа, почвата, песок и прашина.На јаглерод блок ги апсорбира и ги отстранува преостанатите хлор и разни органски соединенија за да се зголеми почетна вода прочистување ефект. 2 филтер 2 ЕА : Пред Јаглерод 2 EA (6-8 месеци) ги отстранува органски соединенија и мириси со користење на адсорпција метод на активиран јаглерод за да се создаде вода блиски до природата. 3 филтер 1 ЕА : RO Мембрански Филтер 1 EA (18-24 месеци) е 0.001 micron филтер со функција на филтрирање само нечистотии оставени во вода и се поминува само со чиста вода содржи природни минерали. 4 филтер 1 ЕА : Пост-Јаглероден филтер 1 EA (9-12 месеци) користи јаглерод како суровини за да се подобри квалитетот на водата и подобрување на вода вкус.Бесплатни подароци со секој ред : 1. Аква ткиво. 2. Латекс ракавици. 3. Аква чешми. 4. Пластични spanner. 5. L монтирање конектор (5 парчиња).Претпазливост : Пред пиење на вода ве молиме бидете сигурни да биде рамна со вода темелно да се осигура дека во воздухот се испушта.Тоа е процес на отстранување на јаглерод во прав (јаглен во прав) од филтерот процесот на производство.Ве молиме да ги споделите на проток на вода за околу 2 минути (4 литри).Се повторува со секоја филтер.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа