OHAUS 30100613 AX2202 Авантурист СЕКИРА Прецизност Рамнотежа, AutoCal

OHAUS 30100613 AX2202 Авантурист СЕКИРА Прецизност Рамнотежа, AutoCal

DEN 2688.00

Достапност

2200 g Капацитет x 0.01 g читливост. 9 Апликацијата режими на знаци вклучувајќи тежина, динамичен мерење, екранот се одржи, totalization, густина определба, делови за пребројување на гласовите, % мерење, проверка мерење и формулација.Работиме и пристап Авантурист е девет апликацијата режими и изобилство функции што се елиминира потребата да направите неколку рачни пресметки преку современо, боја на екран осетлив на допир.Опремени со поврзување и функционални карактеристики се најде во современи лаборатории, вклучувајќи двојна USB порти, real-time clock со GLP/GMP податоци и рамнотежа клонирање функција да ги прилагодувањата за префрлување во други Авантуристи.Кој Auto Cal, Ohaus " автоматско внатрешни калибрација на системот која извршува рутински одржување од страна на calibrating билансот на ден.OHAUS 30100613 AX2202 Авантурист СЕКИРА Прецизност Рамнотежа, Auto Cal.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа