Lindberg 1:48 Скала АХ-е Кобра

Lindberg 1:48 Скала АХ-е Кобра

DEN 1533.60

Достапност

Детална реплика.Пилот и copilot фигури вклучени.Автентични реплика.Автентични decals.Лесно да се изгради.Од Производителот На Кобра беше првиот хеликоптер специјално дизајнирани за директна оган поддршка улогата Ова доаѓа со детални реплика, автентични реплика и автентични decals.Пилот и copilot фигури вклучени.Не е лесно да се изгради.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа