3 во 1 Filter Pack Замена за Мамут Класичен Прочистувач на Воздухот (10)

3 во 1 Filter Pack Замена за Мамут Класичен Прочистувач на Воздухот (10)

DEN 671.76

Достапност

Замена на Филтер за Мамут Класичен Прочистувач на Воздух.Филтер Пакет вклучува Пред-Филтрирање, HEPA Филтер, и Јаглен Јаглероден Филтер изграден во еден.Овој филтер пакет треба да биде заменет на секои 6 месеци.Оваа 3-во-1 Filter Pack за Мамут Класичен Прочистувач на Воздухот содржи Пред-Филтрирање, HEPA Филтер, и Јаглен Јаглероден Филтер изграден во еден.Овој филтер пакет треба да биде заменет на секои 6 месеци.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа