Трансформатор Конектор, Повлечи, 350 MCM-6 Жица Опсег, 1/2 Гром Големина, 1-3/4 Студ Проред, 1 Ширина, 1.438 Висина, 8 Должина

Трансформатор Конектор, Повлечи, 350 MCM-6 Жица Опсег, 1/2 Гром Големина, 1-3/4 Студ Проред, 1 Ширина, 1.438

DEN 7297.20

Достапност

Трансформатор Гкл.Направени од 6061 T-6 алуминиум.Едб позлатен за ниска контакт отпор.Две дупки за монтажа се обезбеди безбедна конекција.Номинална 600 volts.Направени од 6061 T-6 алуминиум.Едб позлатен за ниска контакт отпор.Две дупки за монтажа се обезбеди безбедна конекција.Номинална 600 volts.Број на контакти : 4. УЛ наведени.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа