Fedor Emelianenko Nobuyuki Sakakibara Не Frye +2 Потпиша Гордост ФК 21 DVD PSA/ДНК - Autographed UFC Разно Производи

Fedor Emelianenko Nobuyuki Sakakibara Не Frye +2 Потпиша Гордост ФК 21 DVD PSA/ДНК - Autographed UFC Разно

DEN 8013.36

Достапност

Доаѓа со Сертификат за Автентичност од и PSA/ДНК.Категорија; Autographed UFC Разно Производи.Fedor Emelianenko Nobuyuki Sakakibara Не Frye +2 Потпиша Гордост ФК 21 DVD PSA/ДНК, Ако еден производ е непотпишана или не игра-се користи, холограм нема да бидат вклучени Fedor Emelianenko сувенири.сувенири.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа