Зона Техника Автомобил Мрежа Сонцето Покривот Магнетни Сонцето Сенка - врвен Квалитет, Свитлива, Кул Сонцето и Комарец Блокирање Дише Мрежа Сонцето Сенка Блокови У

Зона Техника Автомобил Мрежа Сонцето Покривот Магнетни Сонцето Сенка - врвен Квалитет, Свитлива, Кул Сонцето

DEN 287.76

Достапност

Со својата магнетни ленти на секоја страна, овој сигурно ќе се одржи во место на sunshade на вашиот покрив).Зоната Техника сонцето нијанси се Лесно Да се Инсталира и носи Штета на вашиот автомобил сонцето покрив.Оваа sunshade може да ве заштити од жешкото летно сонце, и да се намали автомобил внатрешни работи температура додека ужива природни воздух. ► ЛЕСНО ДА се ИНСТАЛИРА - Зоната Техника Техника сонцето покривот сонцето сенка бара само минимален напор да се инсталира.Блокираат сонцето целосно и се Заштитат себе си од топлина и комарци со Зона Техника Автомобил Мрежа Сонцето Покривот Магнетни Сонцето Сенка.Зона Техника Бренд е познат во целиот свет со супериорен квалитет на производот и услугите!.Зоната Техника сонцето покривот сонцето сенка е Дизајниран да одговара на вашите автомобили сонцето покривот совршено.Наместо зраци на сонцето притискање на вашите автомобили надворешноста и продорен вашиот автомобил, тие сега ќе Отскокнување Исклучување на вашиот автомобил штом ќе го погоди Зона Техника sunshades а со тоа значително намалување на вашите автомобили внатрешни работи температура. ► ПАМЕТЕН ДИЗАЈН - Зоната Техника сонцето покривот сонцето сенка е дизајниран да одговара на вашиот автомобил е сонцето покривот совршено. ► ЛЕСНО ЗА ЧУВАЊЕ - Зоната Техника сонцето покривот сонцето сенка е лесен.Зоната Техника сонцето покривот сонцето сенка е Лесен.Наместо зраци на сонцето притискање на вашиот автомобил е екстериерот и продорен вашиот автомобил, тие сега ќе отскокнување исклучување на вашиот автомобил штом ќе го погоди Зона Техника sunshades а со тоа значително намалување на вашиот автомобил внатрешни работи температура.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа