Привилегија 1 Фиока Зима Мелодија Акцент На Штандот

Привилегија 1 Фиока Зима Мелодија Акцент На Штандот

DEN 1950.24

Достапност

План започнува на датумот на купувањето.Производ штетите од несреќи, дамки, rips, и солзи се покриени од еден ден.Производ дефекти и дефекти се покриени по производителот.Нема дополнителни трошоци за поправки - делови, работна сила и превозот се сите опфатени.Лесно тврди процес - поднесе барање во секое време 24/7 преку мобилен стан, интернет, или на телефон.Откажете во секое време, целосна наплата во првите 30 дена.Преносливи со подароци. .Привилегија Мисија е да се развие на најдобри можни производи, со сигурен цена поени на домашната декоративни индустрија.Тие се посветени на обезбедување на квалитет преку исклучителни клиент сервис, развој на Најновите Трендови, како и поставување на стандарди во почетниот декоративни индустрија.Привилегија да се стреми секој ден за да се подобри нивната компанија, и на производите што се продаваат.Земја на Потекло : Кина.Привилегија Мисија е да се развие на најдобри можни производи, со сигурен цена поени на домашната декоративни индустрија.Тие се посветени на обезбедување на квалитет преку исклучителни клиент сервис, развој на најновите трендови, како и поставување на стандарди во почетниот декоративни индустрија.Привилегија да се стреми секој ден за да се подобри нивната компанија, и на производите што се продаваат.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа