JJWC 1200M Gigabit Network Картичка 2.4 5.8 GHz USB 3.0 WiFi Приемник Двојна Бенд Десктоп Двојна Бенд Безжичен WiFi Адаптер

JJWC 1200M Gigabit Network Картичка 2.4 5.8 GHz USB 3.0 WiFi Приемник Двојна Бенд Десктоп Двојна Бенд Безжичен

DEN 6702.24

Достапност

Пренос на Далечина : Внатрешна MAX : 100/328.08 ft (Варира во зависност од животната средина).Работна Фреквенција : 2.412-2.484 GHz/5.15-5.825 GHz (Во Согласност Со Националните Површина).Безжичен Пренос го Оценувате : 11b : Max 11 Mbps, 11g : Max 54 Mbps, 11n : Max 300 Mbps, AC : Max 867 Mbps.Оперативен Систем : Windows XP/Vista/7/8/10. Безжичната Безбедност Поддршка : WPA/WPA2/WEP/802.1 X/WMM.Интерфејс : USB 3.0 Антена : Надворешни 5d Bi Omnidirectional Antenna Transmission Растојание : Внатрешна MAX : 100/328.08 ft (Варира во зависност од животната средина)Работна Фреквенција : 2.412-2.484 GHz/5.15-5.825 GHz (во Согласност со Националните Површина)Безжичен Пренос го Оценувате : 11b : Max 11 Mbps, 11g : Max 54 Mbps, 11n : Max 300 Mbps, AC : Max 867 Mbps Operating Систем : Windows XP/Vista/7/8/10 Wireless за Безбедност Поддршка : WPA/WPA2/WEP/802.1 X/WMMTransmission Моќ : 802.11 b (CCK) 11 Mbps : 20±1d Bm802.11g (OFDM) 54 Mbps : 17±1d Bm802.11n (OFDM) 150 Mbps : 16±1d Bm802.11ac (AC80) MCS9 : 15±2d Bm EVM : 11b 11 Mbps :


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа