3-Парче Сет - Новата Генерација 2 Шампон, Чистење/клима уред, во текот на ноќта Формула - Помага во Контролата на Губење на Косата и Проретчена Коса

3-Парче Сет - Новата Генерација 2 Шампон, Чистење/клима уред, во текот на ноќта Формула - Помага во Контролата

DEN 1654.80

Достапност

длабоко ја чисти косата и скалпот на нечистотија и масла.Нашите Шампон е намерно ниско-sudsing и не остава остатоци по испирањето.правилно се подготвува вашиот скалп за примена на Новата Генерација 2 Чистење/средството за смекнување на косата.На Чистење/клима уред, исто така, содржи навлажнувачки агенси што се обезбеди соодветна рамнотежа за здрава коса и скалп, олеснување на природен раст на вашата коса.Редовната употреба на Purola 2 текот на ноќта Формула во комбинација со Новата Генерација 2 Шампон и Чистење/клима уред создава идеална средина за раст на здрава коса.Нови Generation2 Шампон е внимателно формулирана да длабоко чистење на вашата коса и скалп на нечистотија и масла.Нашите Шампон е намерно ниско-sudsing и не остава остатоци по плакнење; важни функции во правилно подготвување на вашиот скалп за примена на Новата Генерација 2 Чистење/средството за смекнување на косата.Редовната употреба на Purola 2 текот на ноќта Формула во комбинација со Новата Генерација 2 Шампон и Чистење/клима уред создава идеална средина за раст на здрава коса.На Чистење/клима уред е формулиран за да се апсорбира од страна на вашиот скалп каде чистење на дејствување.На Чистење/клима уред, исто така, содржи навлажнувачки агенси што се обезбеди соодветна рамнотежа за здрава коса и скалп, олеснување на природен раст на вашата коса.На чистење/клима уред е формулиран за да се отстранат остатоците од преку ноќ формула за правење на вашиот чисти скалпот и подготвени за денот.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа