Пари Бендови Валута Ремени - 600 Парчиња Само Лепило Боја Кодирани Пари Wrappers за Сметки $100, 500, 1000, 2000, 5000 и 10.000 $за

Пари Бендови Валута Ремени - 600 Парчиња Само Лепило Боја Кодирани Пари Wrappers за Сметки $100, 500, 1000,

DEN 2397.60

Достапност

Удобен и Обезбедени Поедноставува парични здрав задача да ги организирате вашите пари во пред-смета снопови.Удобен и Обезбедени Поедноставува парични здрав задача да ги организирате вашите пари во пред-смета снопови.Брз-Стап лепило Поврзе вашиот хартија пари лесно; да го одржувате уредни и организирани. 6 Стандардни Бои Идеален за брзо платежна и пари бенд идентификација.Деноминации Што содржи 100 секој од $100, $500, $1000, $2000, $5000 и 10.000 долари.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа