Protech 47-25350-05 Автоматско Ресетирање На Граница Вклучите

Protech 47-25350-05 Автоматско Ресетирање На Граница Вклучите

DEN 1104.00

Достапност

Комплетна линија на оем и фабрика замена на делови за вашиот печка; клима уред; бојлер.Технички податоци тод switch серија : 36t категорија : општа намена ресетирање на владата. 1 вклучете Тип : spst контакт ориентација. 15/10 отвори температура (F) : 190 толеранција отвори температура (F) : +/-7 блиску температура (F) : 170 номинална температурна разлика (F). 20 диск лице : затворен монтажа : одбор планината - 90 степени рака агол за монтажа одбор.Rheem/protech 47-21711-16 - граница вклучите - авто reset (одбор планината) - rheem/руд/protech - комплетна линија на оем и фабрика Замена на делови за вашиот печка; клима уред; бојлер; воздух управувачот; котел; скок единица и повеќе.Технички податоци тод switch серија : 36 T категорија : општа намена ресетирање на владата : авто бр.На столбови : 1 вклучете тип : spst контакт ориентација : нормално затворен максимален напон оценка (vac) : 120/230 максимална тековната оценка (a) : 15/10 отвори температура (F) : 210 толеранција отвори температура (F) : +/-7 блиску температура (F) : 190 номинална температурна разлика (F) : 20 диск лице : затворен монтажа : одбор планината - 90 степени рака агол за монтажа одбор димензии (во.) : 1-7/8 х 2-3/4 монтажа вметнување длабочина - максимум (во.) : 7 конекции : во 1/4.Брзо се поврзува.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа