MAGBIT 625.95.0616 MAG625 9-1/2-Инчен од 3/8-Инчен СДС Продолжување

MAGBIT 625.95.0616 MAG625 9-1/2-Инчен од 3/8-Инчен СДС Продолжување

DEN 444.96

Достапност

СДС месо тело.Одговара на СДС вежба chucks.Добива стандард арбор shanks.Овозможува побезбедна употреба на алатка во продолжен далечина.Од Производителот Продолжување одговара на СДС вежба Chucks, го прифаќа стандард 3/8-Инчен арбор shanks.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа