Брановидни Слој Влошки, 9 7/8 x 11 7/8, Kraft, 100/Пакет

Брановидни Слој Влошки, 9 7/8 x 11 7/8, Kraft, 100/Пакет

DEN 2337.60

Достапност

Место помеѓу слоевите на производот за заштита и да ги распределуваат тежина.Влошки се со големина да одговара на најчесто користените кутија големини.Топ дели штити производи кога кутија се отвораш.Слој влошки исто така, направи големи stiffeners за коверти.Произведени од 200#/ЕКТ-32 kraft брановидни.Се продаваат во пакет количини. 9 7/8 x 11 7/8" Брановидни Слој Влошки.Место помеѓу слоевите на производот за заштита и да ги распределуваат тежина.Влошки се со големина да одговара на најчесто користените кутија големини.Топ дели штити производи кога кутија се отвораш.Слој влошки исто така, направи големи stiffeners за коверти.Произведени од 200#/ЕКТ-32 kraft брановидни.Се продаваат во пакет количини.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа