Revell 03883 1:144 Embraer 190 Луфтханза Нови Livery Пластични Модел Комплет, Многоцветни (Revell 03883 3883)

Revell 03883 1:144 Embraer 190 Луфтханза Нови Livery Пластични Модел Комплет, Многоцветни (Revell 03883 3883)

DEN 578.16

Достапност

Многу Детални Модел Комплет.Верна Репродукција На Оригиналниот Дизајн.Чекор По Чекор Што Може Да Се Види Упатството.Decal Поставите Вклучени.Скала : 1 : 144. Делови : 55. Должина : 253mm.Wingspan : 200 мм.Реплика кабина.Детални мотори.Детални под превоз.Луфтханза нови livery decal.Embraer 190 Луфтханза "Нова Livery". 1 : 144 Embraer 190 Луфтханза Модел зграда е забавно поминување на времето за целото семејство, што ќе ви овозможи да се создаде детален скала реплики на световите најпознатите авиони, бродови, возила и вселенски летала, и фактот и фикцијата!.Сите Revell пластични модел колекции се организирани во 5-ниво на Вештина Ниво на системот, кој ви овозможува да видите најсоодветно ниво за вие или лицето што ти си за купување.Од ова, можете да изберете колекции од повеќето соодветно ниво или нивоа, зависи од претходните градежни искуство.


Параметрите на стоката

Scale:
1

Подобро ви се допаѓа