Сол Визбата / Натопи - Девојка - Mosser Стакло - САД (Сиви Мермерни w/Флорални)

Сол Визбата / Натопи - Девојка - Mosser Стакло - САД (Сиви Мермерни w/Флорални)

DEN 312.00

Достапност

Опфатени Пиле Сол Визбата / Натопи.Mosser Стакло - САД. 2 1/4" во висина x 2 1/4" во ширина x 2 3/4" во должина.Опфатени Пиле Сол Визбата (Сол Натопи) - 2 1/4" во висина, 2 1/4" во ширина и 2 3/4" во должина Направени во САД.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа