LASCO 17-1611 1/4-Инчен Одблесокот од 1/4-Инчен Одблесокот Директно Месинг Игла Вентил

LASCO 17-1611 1/4-Инчен Одблесокот од 1/4-Инчен Одблесокот Директно Месинг Игла Вентил

DEN 239.76

Достапност

Права игла вентил.Дувачкиот материјал трае долго.Не се за употреба во вода за пиење вода апликации.Се користи за гориво, масло, воздух, течни нафтени (ЛП) и природен гас линии конекции. 1/4-Инчен одблесокот од 1/4-Инчен одблесокот.Опис на производот LASCO Водовод Специјалитети 17-1611 е 1/4-Инчен Одблесокот од 1/4-Инчен Одблесокот Директно Месинг Игла Вентил.Права игла вентил.Дувачкиот материјал трае долго.Не се за употреба во вода за пиење вода апликации.Се користи за гориво, масло, воздух, течни нафтени (ЛП) и природен гас линии конекции. 1/4-Инчен одблесокот од 1/4-Инчен одблесокот.Од Производителот LASCO Водовод Специјалитети 17-1611 е 1/4-Инчен Одблесокот од 1/4-Инчен Одблесокот Директно Месинг Игла Вентил.Права игла вентил.Дувачкиот материјал трае долго.Не се за употреба во вода за пиење вода апликации.Се користи за гориво, масло, воздух, течни нафтени (ЛП) и природен гас линии конекции. 1/4-Инчен одблесокот од 1/4-Инчен одблесокот.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа