Telemecanique XS630B3DAL2 Универзална Серија Индуктивен Сензор, Мулти-Функција, Кратки Метал 30 mm Барел, Рамна Планината, 2-Жица DC Жици, PNP/NPN Текст, НЕМА Излез, 2-m Електричниот Каб?

Telemecanique XS630B3DAL2 Универзална Серија Индуктивен Сензор, Мулти-Функција, Кратки Метал 30 mm Барел, Рамна

DEN 2880.00

Достапност

Индуктивен сензор открива, без контакт, метален објект во рамките на своите магнетно поле да се смета или монитор.Метал краток 30 mm цевка тело е рамна mountable и нуди повеќе функции за употреба со различни апликации.Сензорот има 2-жица DC инсталации за PNP или NPN текст, а нормално отворен (НЕ) контакт излез, и 2-m електричниот кабел.Оваа Telemecanique XS630 B3 DAL2 Универзална серија индуктивен сензор има кратко метал 30 mm цевка телото дека е рамна mountable и открива, без контакт, метален објект во рамките на своите магнетно поле да се смета или монитор.Таа има 2-жица DC инсталации за PNP или NPN текст, а нормално отворен (НЕ) контакт излез, и 2-метри електричен кабел и нуди повеќе функции за употреба со различни апликации.Основана над 90 години, Telemecanique Сензори е независна бренд на Schneider Electric, специјализирана во областа на сензори и сензор поврзани со технологијата.Telemecanique Сензори е глобален играч, присутни во повеќе од 20 земји, со производи дистрибуирани низ целиот свет преку широка мрежа на партнери.Се фокусираше на 3 основни вредности – Едноставност, Близината и Експертиза – ние сме експерти во фабрика за автоматизација на сензори, како и специјалисти во бара апликации, со што нашите клиенти живот", едноставно лесно! ".


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа