Престиж Mousetrapper Однапред 2.0

Престиж Mousetrapper Однапред 2.0

DEN 5286.24

Достапност

Обезбедува добра ергономски работна позиција.На центарот mousetrapper локација во предниот дел на тастатурата обезбедува добра ергономски работна позиција со рацете блиску до телото и рацете во близина на тастатурата.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа