Прецизност Бренд 76760 - Дебелина & Feeler Мерач - Поединец Колосек, 12 во Должина на Ножот, 1 Ножеви

Прецизност Бренд 76760 - Дебелина & Feeler Мерач - Поединец Колосек, 12 во Должина на Ножот, 1 Ножеви

DEN 4369.92

Достапност

Поединецот се измери или да се постави : Поединецот се Измери, imperial или метрички : Двете, дебелина : 0.032 во, 0.813 мм, ножот материјал : Месинг, број на сечива : 1, ножот ширина : во 1/2, должина на ножот : 12 во.Спецификации : поединецот се измери или да се постави : Индивидуални Gaugeimperial или метрички : Boththickness : 0.032 во, 0.813 mmblade материјал : Brassnumber на бришачи : 1blade ширина : 1/2 inblade должина : 12 во.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа