HELLA 3AM 922 000-971 Рог - S90 - 12V - 113dB(А) - Frequenzbereich: 350/415Hz - Gehäusefarbe: изгние/шварц - Flachsteckanschluss - Наместете

HELLA 3AM 922 000-971 Рог - S90 - 12V - 113dB(А) - Frequenzbereich: 350/415Hz - Gehäusefarbe: изгние/шварц

DEN 789.12

Достапност

Целосно формирана осцилатор за оптимален звук за размножување.Оптимален сооднос помеѓу големината и перформансите.Тенок мат црн дизајн со црвена мембрана.Ефективна звук.Температурата се движи од : -40°C - Температура спектар на : 90°C - Фреквенциски Опсег : 350/415 Hz - потрошувачка на Енергија : 42 W.Ø : 90mm.Appr.печат : E4 163/ECE/ECE-R28 - протокол бр.тип (IP Code) : X4 K/X7/X9 K.Инспекција Ознака : E4 163 Diameter [mm] : 90 Protection Тип (IP Code) : X4 K, X7, X9 KBearing Тип : Ножот Coupling Quantity Единица : Set Rated Напон [V] : 12 Supplementary Член/Дополнителни Информации 2 : со Е квалитет seal Housing Боја : Црвена/Black Frequency Спектар [Hz] : 350, 415 Power Потрошувачка [W] : 42 Sound Ниво [d B(A)] : 113 Fulfils ECE норма. : Р 28 Temperature опсег од [°C] : -40to температура спектар [°C] : 90.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа