Indak откопчување, Детиште 7011155YP, еа, 1

Indak откопчување, Детиште 7011155YP, еа, 1

DEN 342.24

Достапност

Го ЗАМЕНУВА OEM : Детиште : 1-1155, 7011155, 7011155 YP.ОДГОВАРА на МОДЕЛИ : Детиште велосипедисти 1973-1987. 5/8" монтажа матични.Нема.На Позиции : 3, Бр.На Крај : 3. Го заменува OEM : Детиште : 1-1155, 7011155, 7011155 YP.ОДГОВАРА на МОДЕЛИ : Детиште велосипедисти 1973-1987. СПЕЦИФИКАЦИИ : Палење Тип : Magneto, Бр.На Позиции : 3, Бр.На Терминали : 3, 5/8" монтажа матични, Завртка терминал, Направени од страна на Indak.ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ : Cross Sell : 430-520 Користи 430-009 на Клучот.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа