1 Компјутер од NTE2085 Интегрирано Коло 4-Фаза Darlington Транзистори Низа

1 Компјутер од NTE2085 Интегрирано Коло 4-Фаза Darlington Транзистори Низа

DEN 498.24

Достапност

ИНТЕГРИРАНО КОЛО 4-ФАЗА DARLINGTON ТРАНЗИСТОРИ НИЗА ЗА TTL + 5 V MOS ЛОГИКА 16-ВОДИ НАТОПИ.Дел Број : NTE2085. ИНТЕГРИРАНО КОЛО 4-ФАЗА DARLINGTON ТРАНЗИСТОРИ НИЗА ЗА TTL + 5 V MOS ЛОГИКА 16-ВОДИ НАТОПИ.


Параметрите на стоката

Подобро ви се допаѓа